Mijn favorieten

U wilt uw woning verhuren?

Ascoba makelaardij helpt u graag in uw zoektocht naar een geschikte huurder.
U bent bij ons verzekerd van een kundige verhuurmakelaar en juridisch zorgvuldig getoetste overeenkomsten.
Desgewenst verzorgen wij ook het beheer, ideaal als u bijvoorbeeld zelf in het buitenland verblijft. Hiervoor rekenen wij 6% van de maandelijkse huurprijs (exclusief B.T.W.). Dit betreft ons standaard tarief, maar de praktijk laat zien dat prijs op maat . Onder Beheer vindt u hier meer over.

Het vaststellen van de huurprijs is cruciaal. Niet alleen bepaalt dit uw inkomstenbron, maar ook de snelheid waarmee uw woning of bedrijfsruimte wordt verhuurd. Wij zullen uw object(en) met een deskundige blik bekijken en in overleg met u een marktconforme en voor u aanvaardbare huurprijs vaststellen.

Onze werkwijze:

  • Opname van de woning (indicatie van de marktprijs, omschrijving, foto's).
  • Uw object wordt geplaatst op onze drukbezochte website, maar ook nog eens op www.funda.nl en www.pararius.nl.
  • Pro-actief aanbieden van de woning aan het huurders- en bedrijven bestand.
  • Het organiseren van bezichtigingen.
  • Ascoba Verhuur hanteert altijd een secure screening op huurkandidaten op basis van financiële gegevens ten tijde van het verhuurtraject.
  • Zodra de geschikte kandidaat is gevonden, maken wij een juridisch waterdichte huurovereenkomst op.
  • Hierna zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en wordt er een inspectieformulier opgemaakt, om de staat van de woning te documenteren.


Leeg huis te koop?

Ook de verhuur van uw te koop staande woning middels de Leegstandwet verzorgen wij graag voor u. Hiervoor hanteren wij een andere werkwijze, omdat hier veel meer bij komt kijken, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Wilt u meer weten over verhuren middels de Leegstandwet? Belt u gerust even met ons kantoor, wij staan u graag te woord.


Onze kosten:

Zodra Ascoba Verhuur een geschikte kandidaat voor u heeft gevonden en alles is afgewikkeld brengen wij één maand huur excl. 21% B.T.W. courtage bij u in rekening.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring