Mijn favorieten

Particuliere verzekeringen

Hoe vind u de juiste verzekering en dan het liefst ook nog voor een gunstige prijs?
Door het vele aanbod op internet ziet u soms door de bomen het bos niet meer.
Wij helpen u met het samenstellen van een goed verzekeringspakket, dat aansluit op uw situatie. Wanneer u dan een keer schade heeft, dan weet u zeker dat u de juiste verzekering heeft.

Reizen
Gaat u vaak en/of langdurig naar het buitenland en wilt u zonder zorgen weg?
Wij hebben voor elke situatie een oplossing. Wist u dat een doorlopende annuleringsverzekering zich heel snel terugverdient? Bel ons even vrijblijvend voor een offerte zodat u kunt kijken of een doorlopende reis en annuleringsverzekering voor u gunstig is.

Schade
Het is vervelend om mee te maken; schade aan uw auto , een brand die uw eigendommen verwoest of een inbraak waardoor u kostbare bezittingen kwijt raakt. De  juiste verzekering  zorgt er voor dat u bij dit soort vervelende situaties snel weer verder kunt. Wij regelen uw schadeafhandeling snel  en efficiënt. Tenslotte is dat waar u verzekeringen voor afsluit.

Huis gekocht of verkocht?
Bij het (ver)kopen van een huis moeten veel zaken geregeld worden. Ook uw verzekeringspakket zal aan de gewijzigde situatie aangepast moeten worden.
U wilt uw nieuwe huis natuurlijk goed verzekeren. Vaak is dit ook een verplichting van de hypotheekverstrekker. Kiest u voor een basis dekking of wilt u een verzekering die alles dekt?   Wij helpen u graag om uw verzekeringen overzichtelijk te maken en te houden. Maak een afspraak met ons om samen het pakket door te nemen en de juiste verzekeringen voor u af te sluiten.

Ascoba gezinspakket zelf samenstellen:
Wilt u zelf direct digitaal uw polissen aanvragen, dan kunt u een Ascoba gezinspakket afsluiten. Hieronder kunt u het pakket zelf samenstellen en direct afsluiten.
Klik hier om uw gezinspakket zelf samen te stellen.

Indien u vragen heeft of vrijblijvend een afspraak wilt maken dan kunt u contact met Ingrid Bartels opnemen.
Ingrid is gecertificeerd assurantieadviseur en kent de verzekeringsmarkt goed. Haar jarenlange ervaring zorgt er voor dat u er zeker van bent dat al uw verzekeringen optimaal geregeld zijn en tegen een scherpe premie!

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring