Mijn favorieten

Particuliere verzekeringen

Hoe vind u de juiste verzekering en dan het liefst ook nog voor een gunstige prijs?
Door het vele aanbod op internet ziet u soms door de bomen het bos niet meer.
Wij helpen u met het samenstellen van een goed verzekeringspakket, dat aansluit op uw situatie. Wanneer u dan een keer schade heeft, dan weet u zeker dat u de juiste verzekering heeft.

Reizen
Gaat u vaak en/of langdurig naar het buitenland en wilt u zonder zorgen weg?
Wij hebben voor elke situatie een oplossing. Wist u dat een doorlopende annuleringsverzekering zich heel snel terugverdient? Bel ons even vrijblijvend voor een offerte zodat u kunt kijken of een doorlopende reis en annuleringsverzekering voor u gunstig is.

Schade
Het is vervelend om mee te maken; schade aan uw auto , een brand die uw eigendommen verwoest of een inbraak waardoor u kostbare bezittingen kwijt raakt. De  juiste verzekering  zorgt er voor dat u bij dit soort vervelende situaties snel weer verder kunt. Wij regelen uw schadeafhandeling snel  en efficiënt. Tenslotte is dat waar u verzekeringen voor afsluit.

Huis gekocht of verkocht?
Bij het (ver)kopen van een huis moeten veel zaken geregeld worden. Ook uw verzekeringspakket zal aan de gewijzigde situatie aangepast moeten worden.
U wilt uw nieuwe huis natuurlijk goed verzekeren. Vaak is dit ook een verplichting van de hypotheekverstrekker. Kiest u voor een basis dekking of wilt u een verzekering die alles dekt?   Wij helpen u graag om uw verzekeringen overzichtelijk te maken en te houden. Maak een afspraak met ons om samen het pakket door te nemen en de juiste verzekeringen voor u af te sluiten.

Ascoba gezinspakket zelf samenstellen:
Wilt u zelf direct digitaal uw polissen aanvragen, dan kunt u een Ascoba gezinspakket afsluiten. Hieronder kunt u het pakket zelf samenstellen en direct afsluiten.
Klik hier om uw gezinspakket zelf samen te stellen.

Indien u vragen heeft of vrijblijvend een afspraak wilt maken dan kunt u contact met Ingrid Bartels opnemen.
Ingrid is gecertificeerd assurantieadviseur en kent de verzekeringsmarkt goed. Haar jarenlange ervaring zorgt er voor dat u er zeker van bent dat al uw verzekeringen optimaal geregeld zijn en tegen een scherpe premie!

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen