Mijn favorieten

Dienstwijzer Ascoba AssurantiënDit is de dienstenwijzer van Ascoba Assurantiën, Westdijk 35, 1464 PC Westbeemster.

Telefoonnummer 0299-671511, Mail ingridbartels@ascoba.nl, Site www.ascoba.nl

 

Ascoba Assurantiën is (her)opgericht per 1-7-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53029305. Bij de AFM staan wij ingeschreven onder nummer 12040217 als bemiddelaars in schadeverzekeringen. Wij zijn aangesloten bij het Kifid, het klachten instituut voor de financiële branche onder nummer 300.014649.

 

Ascoba Assurantiën adviseert en regelt het afsluiten van schadeverzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij doen dit op basis van provisie. Onze beloning ontvangen wij van de verzekeraar. Wij zijn geheel onafhankelijk en niet gebonden aan enige bank- of verzekeringsinstelling. Wij hebben geen enkele verplichting op het gebied van productie eisen naar welke verzekeraar dan ook.


Wij doen rechtstreeks zaken met meerdere grote verzekeraars en werken daarbij ook samen met de Van Kampen Groep voor het onderbrengen van polissen bij verzekeraars waar wij geen eigen agentschap hebben. Hierdoor kunnen wij een groot aantal producten en verzekeraars aanbieden.

Ascoba Assurantiën is eigendom van Ingrid I.Bartels-Korthof.

Het streven van Ascoba is om een volledig advies te geven en er voor te zorgen dat onze cliënten goed verzekerd zijn. Wij vinden het belangrijk dat wij een totaal beeld krijgen van onze relaties.
Het verspreiden van polissen over meerdere adviseurs dient te worden voorkomen omdat dit tot ongewenste situaties kan leiden. Wij vragen van onze relaties om ons op de hoogte te houden van wijzigingen in hun situatie en dat zij actief reageren op onze berichten.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring